Sto ľudí, sto chutí... Známe slová, ktoré poznajú všetci z nás. Uľahodiť na chuti každému, to sa nedá. Ale sú predsa len kuchári, ktorí dokážu odhadnúť chuťové bunky viacerých z nás. Takýto kuchári zvyčajne pracujú v tých nejlepších reštauráciách a sú za svoje umenie dostatočne odceňovaní. Byť však kuchárom v nóbl reštaurácii nie je vždy jednoduché. Variť pre veľa ľudí je umenie. Umenie, kedy človek musí odhanúť chute iných, musí dávať pozor na to, aby to jedlo nie len dobre chutilo ale aby aj dobre vyzeralo. Stotožniť sa s chuťovými pohárikmi veľkého množstva ľudí je veľmi zložitá situácia. Sú reštaurácie, ktoré varia naozaj dobre. Reštaurácie, po ktorých návšteve si poviete sem sa musím ešte vrátiť. Najlepšie reštaurácie však nefigurujú iba dobrým jedlom, veľmi dôležitým faktorom pri hodnotení je aj prístup obsluhy. V mnohých reštauráciách síce varia dobre, ale keď je obsluha zlá, nikoho to tam neláka vrátiť sa. Preto naozaj dobrá reštaurácia musí prihliadať na viacero stránok a zohľadňovať svoj prístup ku zákazníkom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára